X

اخبار دانشکده

تاریخ انتشار: یکشنبه 07 بهمن 1397

  جلسه هم اندیشی مدیران و اعضای هیات علمی دانشکده بهداشت با مرکز بهداشت شهرستان

امتیاز: Article Rating

در پی هماهنگی قبلی، نشست مدیران و اعضای هیات علمی دانشکده بهداشت با حوزه مدیریت و مسئولین واحدهای ستادی مرکز بهداشت شهرستان ایلام در روز سه شنبه مورخ 97/11/2 از ساعت 13 لغایت 15/30 در محل سالن کنفرانس مرکز بهداشت ایلام برگزار گردید.

در آغاز جلسه آقای دکتر عیوضی ضمن عرض خوشامدگویی و تشکر از ریاست محترم دانشکده بهداشت و اعضای هیئت علمی دانشکده بهداشت که دعوت مرکز بهداشت شهرستان ایلام را پذیرفتند به بیان اهداف این نشست پرداختند و بیان داشتند که انتظار، از این جلسه هم افرایی و هم فکری و ارتباط حوزه آموزشی بویژه دانشکده بهداشت با توجه به ظرفیت های خوبی که دارد از جمله اساتید مجرب و دارای ایده و فکر در راستای حل مشکلات و چالش های موجود در حوزه بهداشتی در شهرستان ایلام و همچنین توانمندسازی دانشجویان، مربیان و کارکنان در یادگیری مهارت ها و ارتباطات، و اینکه دانشکده بهداشت یکی از 5 دانشکده دانشگاه علوم پزشکی است که بیشترین تعامل را تاکنون با مرکز بهداشت داشته است و از آنجائی که با همت هم دست اندرکاران دانشگاه بویژه ریاست محترم دانشگاه و اعضای محترم هیات امنا دانشگاه، مرکز بهداشت شهرستان به عنوان مرکز بهداشت آموزشی شناخته شده می بایست نسبت به ایجاد زیر ساخت ها و تدوین برنامه ها براساس آموزشی بودن این مرکز انجام گردد. وی در پایان از حضور اعضای هیئت علمی و کارکنان مرکز بهداشت که در جلسه حضور داشتند صمیمانه تشکر به عمل آوردند.

سپس آقای دکتر عمارلویی رییس دانشکده بهداشت به لزوم تعامل و همکاری بیشتر دانشکده بهداشت و مرکز بهداشت شهرستان ایلام تاکید نمودند و خواستار مناسب سازی وضعیت کارآموزی دانشجویان و حضور فعال مربیان در محل های کارآموزی شدند و ابراز نمودند که از فرصت آموزشی شدن مرکز بهداشت برای استفاده دانشجویان استقبال کرده و خوشحال شده اند که خود این امر ظرفیت های فراوانی را برای اساتید و دانشجویان فراهم کرده است. پس از آن اعضای حاضر به بیان دیدگاه های خود پرداختند و موارد زیر برای پیگیری در نشست های لازمه بعدی مطرح گردید:

1- تلفیق آموزش های نظری و عملی با توجه به آخرین دانش روز و نیز دستورالعمل های وزارتی.

2- پرداختن به مسائل اجتماعی، آموزشی و بهداشتی در طی کارآموزی دانشجویان.

3- تدبیر راهکارهای لازم برای مشارکت مرکز بهداشت در صدور مجوز مدارس و نیز جنبه های بهداشتی و ایمنی ساختمان ها از طریق آموزش و پرورش، مسکن و شهرسازی، نظام مهندسی و ...

4- پاسخگوسازی آموزش و پژوهش با مشارکت و تعامل دوطرفه.

5- انجام Rapid Test  در مطب های دندانپزشکی در راستای شناسایی بیشتر بیماری های رفتاری.

6- استفاده از ظرفیت دانشجویان تحصیلات تکمیلی در پاسخگویی پژوهش و پرداختن به مشکلات جامعه و حمایت از ایشان.

7- تدبیر شیوه های عملیاتی سازی تعامل مرکز بهداشت و دانشکده با توجه به ماهیت بین بخشی و چند جنبه ای بهداشت.

8- عملیاتی سازی حمایت طلبی Health advocacy در سلامت از طریق ادارات، سازمان های مردم نهاد، خیرین و رسانه های بویژه با حساس سازی جامعه.

9- تدبیر راهکار شایسته برای دعوت از ذی نفعان سلامت و سازمان های مختلف و بررسی مشکلات آنها و ارائه راه حل های کاربردی.

10- تدبیر راهکار عملیاتی برای استفاده از ظرفیت دانشجویان کارآموز و کارورز و نیز مسئولیت پذیری بیشتر در کارکنان مراکز. مواردی همچون تصویب مزایا برای کارکنان مرتبط با کارآموزی، تدوین فرآیند مشارکت کارکنان در ارزشیابی دانشجویان، تبیین وظایف چندگانه پرسنل شامل ارائه خدمات و نیز آموزش، پرهیز از جزیره ای عمل کردن، سپردن سیستم حضور و غیاب دانشجویان صرفا" به مرکز و ...

11- در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه مرکز مجازی ارائه خدمات جامع سلامت راه اندازی شود تا دانشجویان کار با سیستم یکپارچه بهداشت (سیب) را در آنجا فرا گیرند.

12-درخصوص دانشجویان بهداشت حرفه ای که از صنعت و مراکز خارج از حوزه بهداشت و درمان به کارآموزی می روند، راهکارهای لازم برای ایمنی و حل مشکلات احتمال قانونی تدبیر گردد.

13- گروه های تخصصی دانشکده و نیز واحدهای سازمانی مرتبط در مرکز بهداشت جلسات اختصاصی ماهیانه برگزار نمایند و به کند و کاو مشکلات و تدبیر راهکارها بپردازند.

15- راهکار لازم برای روزآمد سازی سرفصل های دروس نظری به نحوی که با نیازهای کنونی و آتی جامعه هدف همخوان باشد، اتخاذ گردد و برای تصویب به مراجع بالادستی ارجاع شود.

16- با توجه به مرجع بودن آزمایشگاه آب مرکز بهداشت شهرستان، راهکاری برای روزآمد سازی تجهیزات، مواد مصرفی و تکنیک های آزمایشگاهی لازم با هماهنگی حوزه معاونت آموزشی و بهداشتی تدبیر گردد.

17- با توجه به وجود اطلاعات فراوان در سیستم مرکز بهداشت، راهکار لازم برای استفاده، تجزیه و تحلیل، انتشار و نهایتا" کاربست آنها اتخاذ شود.

18- مسئولین مراکز و اساتید مرتبط با کارآموزی به طور مستمر نشست کاری برگزار کنند تا بتدریج کیفیت کارآموزی ها ارتقاء یابد.

ثبت امتیاز